DNA-register

dansk_folkeparti.jpg

Dansk Folkeparti vil have alle danskere i et nationalt DNA-register. Det vil forbedre politiets opklaringsarbejde og forebygge forbrydelser, mener partiet.

Berlingske og 180

DF opfører sig nogle gange som en sindsyg kontrol kult.

“Those who desire to give up freedom in order to gain security, will not have, nor do they deserve, either one.”

Thomas Jefferson

4 Replies to “DNA-register”

 1. Heller ikke jeg, men til gengæld sidder nogle få af Danmarks eneste hæderlige og intelligente politikere i DF: Krarup, Langballe og Espersen.

  Resten af DF er socialister og meget ubelejliget af den nationale slags.

  Nå, men indtil noget bedre viser sig, stemmer jeg på Langballe. Min eneste mulighed, her hvor jeg bor.

  Mvh. Børge.

 2. Jeg stemmer på Christian Thulesen-Dahl.

  Han er angiveligt eet af de bedst begavede politiske hoveder, der for indeværende har sin gang på Christiansborg.

  Så det er faktisk nogle ganske glimrende politikere DF kan opvise.

  For mig betyder det en del, at DF ikke på noget tidspunkt har fejet problemerne med Islams tilstedeværelse, også her i landet, ind under gulvtæppet.

  Det fortæller mig noget om DF-politikeres udviste Civilcourage, når de ,velvidende de riscisi de løb alligevel udtalte sig imod Islamiseringen.

 3. @ Vivi Andersen

  Vedr. riscici så ved jeg ikke hvor langt både vi og DF er nået når man dvæler lidt ved den pressemeddelse, som Pia Kjærsgaard (PK) fik optaget i Fremskridtspartiets medlemsblad Fremskridt fra den 02. dec. 1988 hvor PK bl.a. skrev: “Pia Kjærsgaard ønsker i stedet, at der gøres klar til en tilbagesendelse af flest mulige af de asylsøgere, der nu har mulighed for at vende hjem til deres fædreland. Der er således mange integrationsprogrammer, der kan standses og derved spare Danmark penge, som vi selv har hårdt brug for, siger Pia Kjærsgaard, der hellere ser pengene gå til danske statsborgere i form af skattelettelser.”

  Ak ja, det var dengang!!!

Lukket for kommentarer.