Mød Big Brother

big_brother1.jpg

Regeringens nye IT-supercenter bliver samlet under Skat. Dermed bliver Kristian Jensen Danmarks nye IT-chef med ansvar for projektet og driften på tværs af ministerierne.

Børsen

Eksperter tvivler på skatteministers it-kompetencer

Ledelses- og digitaliseringseksperter tvivler på, at det nye statslige it-supercenter hører naturligt hjemme under Skat.

Computerworld

Nu bliver alt om dit liv, fra vugge til grav, registeret hos Skat. De ved nu ALT om dig.

Big Brother er en realitet.

4 Replies to “Mød Big Brother”

  1. Bare rolig Allan, om 15 aar er det forbi med med national-staten Danmark som vi kender den idag.
    Til den tid vil vi pga af de love og valg der er blevet truffet siden 68 staa foran et total-kollaps og en saa omfattende stigning i vold og kriminalitet at Staten ikke engang vil lade som om den kan opretholde loven.
    Multikulturen har givet os en gave, vores eget lille Bosnien.

  2. Det er selvfoelgelig lidt alarmiserende det jeg sagde ovenfor, men muligheden bestaar. Havde man i 70’erne sagt, som nogle gjorde, at indvandringen fra Muslismske lande ville foere til havd vi har idag, ville folk have grinet lidt af det og anset der som en umulighed. Ikke desto mindre, saa kan vi godt forvente en voldsom underminering af Europas lande og senere borgerkrig.

  3. Hvis der er tvivl om kompetancen i Kristians departement kan det vel ikke være så farligt. Lidt IT kaos vil måske ligefrem i en periode give os lidt mere frihed

Lukket for kommentarer.