Betal din egen overvågning !

lene_espersen.jpg

Dansk teleselskab indfører månedligt gebyr til kunderne, så de kan blive overvåget.

»De bliver nu overvåget: Indbetal venligst 6,75 kroner.«

Berlingske

Teleselskabet A+ er jo bare ærlige. De andre teleselskaber gemmer omkostningerne i regningen.

3 Replies to “Betal din egen overvågning !”

 1. HGV XX siger jeg bare! Ærgeligt det bliver pakket så meget ind ved de andre selskaber. Vi må have det her frem i lyset, det er bare ikke okay, at befolkningen skal overvåges for at sikre os mod kriminalitet, vold og terror.

  Og argumentet “Hvis du ikke har noget at skjule, så har du jo heller ikke noget imod overvågning” – det holder bare ikke! Hvad sker der for kontrolen og mistænkeligheden af den pligtopfyldende borger?

  Pyha jeg grimmes! Synes det er pinligt, at der ikke gøres mere modstand mod den øget overvågning.

 2. Ja. Men LE er desvaerre ret smaat begavet og har ikke den ringeste fornemmelse for havd der er vaesentligt og uvaesentligt.

  I den tid hun har siddet paa sin pind og set godt ud, er landet blevet rendt over ende med kriminalitet.

  Det undrede mig meget at Fogh lod hende side efter valget.

 3. Da jeg er for frihed et langt stykke og fri konkurrance kunne det vel være til forbrugernes gavn hvis den bedste billigste overvågning blev kendt og fik flere kunder, og det ikke gik så godt for firmaer der er dyre i deres løsninger og teknisk dårlige.
  At jeg oftest lader min mobiltelefon indtage rollen som fastnet hjemme er en ting, noget andet at det ikke skulle gøre mig meget om der var 24/7/365 udsendelse af hvad jeg laver. Men sådan er vi så forskellige- jeg tror også de fleste ville slå over og se og høre andet mere interessant end en sådan udsendelse…

Lukket for kommentarer.