Det er samfundets skyld

shot0001.jpg

»Vores opfattelse herinde er, at det handler meget om de lokale unges utilfredshed over politiets ageren i visitationszonerne. De antaster og stresser de unge, så de føler sig chikaneret«, siger Ali Haseki fra værestedet projekt Gadepulsen på Nørrebro.

Politiken

Et tankeeksperiment: Hvad hvis man fjernede al støtte til lediggang, og sulten tvang dem alle til at arbejde for livets ophold ? Og hvad hvis man ovenikøbet håndhævede loven lige for alle og forlangte at hærværksmænd skulle betale for for skaderne ? Ville det blive værre ? Eller måske bedre ?

6 Replies to “Det er samfundets skyld”

 1. Nej, I forstaar det slet ikke…

  Politiets bare tilstedevaerelse paa Noerrebro er lig med kolonialisme, uretfaerdighed og undertrykkelse.

  ps. Ali Haseki fra vaerestedet er sikkert en Jihad-rekrutoer.

 2. Nu nævnes ikke kun begrebet “skat” men også “frihed” og “andre ting” som det bloggen indeholder så det kunne nok være et tegn på frihed at det var frivilligt om man ville være dækket såfremt lediggang opstod. Er der egentlig nogen der tvinger en til at være dækket aktuelt?

 3. Næste gang politiet må rykke ud til det her, så syntes jeg de skal samle dem allesammen op i et salatfad, og køre dem direkte til lufthavnen med en enkeltbillet. Ikke at jeg er racist, jeg er kun allergisk gæster, der ikke kan opføre sig pænt. Var de gæster i mit hjem, var de med den opførsel, for længst blevet vist døren.

 4. Der mangler jo tydelige konsekvenser for de unges handlinger. Hvis man brød ind i deres hjem og smadrede det totalt og stak ind til, ja så ville der nok blive meget ballade.

  Hvor er respekten for andres ejendom blevet af?

  Og Kenneth har da ret, gæster der havde følgende opførelse i mit hjem, var blevet bedt om at forsvinde og blive helt væk!

Lukket for kommentarer.