Fornuftens forpost i mellemøsten.

gay-adoption.jpg

Israelske homoseksuelle får lov til at adoptere

Israels ledende statsadvokat åbner for, at homoseksuelle par i fremtiden kan adoptere børn.

Berlingske

Israel. Mellemøstens eneste demokrati. Første forsvarsrække mod de middelalderlige horder. En højborg for teknologi og udvikling. En oase af fornuft i en ørken af dumhed. Alligevel venstrefløjens prygelknabe nummer et ! Hvorfor ?

5 Replies to “Fornuftens forpost i mellemøsten.”

 1. Hmm jeg er lidt ambivalent i denne debat. Er af den holdning at et barn bør som udgangspunktet have en far og en mor.

  Det handler vel om, hvad man som menneske tror på, er den bedste form for familiemønster – og der er jeg nok lidt konservativ anlagt.

  Men helt basalt handler det jo at tilbyde trygge kærlige rammer for et barn. Det kan efter min mening varetages lige godt af hetro- og homoseksuelle mennesker. Så det jeg siger er, at kærlighed og trygge rammer kan varetages af alle udanset seksuel orientering, men at jeg helt vil holde på, at et mandeligt og kvindeligt forbillede og indspil er vigtig i barnets opvækst.

  Ret til at kunne adoptere er ikke det samme som retten til at få et barn. Sådan er det også for heteroseksuelle, og det er jeg sikker på, at man godt kan kende forskel.

 2. Selvfølgelig er det bedst med både en far og en mor, ingen tvivl om det. Valget handler bare om noget andet. Det handler om hvem der er bedst egnet til at give en god opvækst til de børn der ikke har forældre mere. Staten eller homoseksuelle ? Det vigtigste børn skal have er kærlighed og omsorg, og det kan staten ikke levere.

 3. Hey det har jo aldrig været statens opgave! Og bliver det efter min mening heller ikke. Men synes ikke du kan stille det så firkantet op, enige kan vi blive omkring det handler om tryghed og give barnet kærlighed og omsorg. Det kan staten ikke – det kan mennesker kun, der har lysten og viljen til dette.

  Hvor om alt er, så holder jeg stadig på at et barn er bedst med en far og en mor. Men en mor og en mor er bedre end staten, som den store forælder.

Lukket for kommentarer.