5 Replies to “Sharia”

  1. Han er skarp! 🙂

    Allan: Jeg kan se du er sur på Arla fordi de sagde undskyld for muhammed-tegningerne. Jeg går ud fra at du er liberal(som jeg selv er). Hvordan kan du som liberal kræve, at en privat virksomhed skal drøne rundt i hele verden og føre politik? En privat virksomhed skal intet andet end tjene penge til sine aktionærer. Hvis du vil være sur på nogen skulle det da være de vattede danske politikere. Fx. Jens Rhode som i lang tid sagde, at han ingen holdning havde til tegningerne, og så blev VILDT forarget over Arla.

  2. Hej Anders. Selvfølgelig har jeg en holdning til Arla, og som forbruger har jeg muligheden for at vælge at handle med de firmaer jeg synes om. Hvis et firma modarbejder mine interesser, så boykotter jeg dem bare. Staten, derimod, er baseret på tvang og dem kan jeg som individ intet stille op imod. Tro mig, hvis jeg have muligheden ville jeg boykotte staten også.

  3. Allan:

    Ja, det er jo let for dig og Jens Rhode at kræve, at Arla skal føre dansk udenrigspolitik i Saudi-Arabien. I mister ikke noget.

Lukket for kommentarer.