Kamal Qureshi snød til lægeeksamen

kamal_q.jpg

Det omstridte medlem af Folketinget for SF Kamal Qureshi har ikke alene sejlet under falsk navn i forbindelse med udlejning af værelser. Ekstra Bladet kan således afsløre, at han under sit lægestudium på Københavns Universitet begik eksamenssnyd.

EB

Først bliver Kamal Qureshi taget i at spamme, så bliver han anmeldt for bedrageri, så ruinerer han en børnefamilie og nu kommer det så frem at han har snydt til sin lægeeksamen.

Hvad blir det næste ?

6 Replies to “Kamal Qureshi snød til lægeeksamen”

 1. Kamelen er jo nærmest født socialist. Eksamenssvindel.

  Den største og mest kendte eksamenssvindel er Nyrups polit-eksamen. Jeg regnede engang sandsynligheden for, at Poul Nyrup, som han påstår, er cand. polit., ud til 1 ud af 14 millioner. Konservativt sat.

  Jeg skal gerne rekapitulere ganske kort: Han har intet eksamensbevis. Han findes ikke i årbogen. Ingen kan huske, at han bestod. Han har ikke kopier fra ansøgninger og andet. Ingen har nogensinde set et diplom. KU samfundsvidenskab mistede under mystiske omstændigheder lige netop alle arkivalier fra den periode, hvor Nyrup ikke havde dokumentation. KU udstedte, hvad der ikke kan betegnes som andet end et fup-eksamensbevis til Nyrup, da han var statsminister.

  En løgn på højde med den om, at han ikke kunne huske, at hans forældre var ærkenazister.

  Sådan er Auken, sådan er Søvndal, sådan er hele det landforræderiske socialistiske slæng : Forbandede løgnhalse. Tyveknægte.

  Er det mon derfor, at socialisterne har inviteret kamelen og konsorter til Danmark?

  Mvh. Børge.

 2. Rettelse:

  Ikke 1 ud af 14 millioner, men 1 ud af 10 i 14’tende (1 med 14 nuller efter). Det er jo noget andet.

  Sorry.

  Børge.

Lukket for kommentarer.