Islam – en trussel mod friheden

muuuha.jpg

Islam udgør i dag den største trussel mod den personlige frihed. Islam er både en religion og en totalitær politisk ideologi, og som ideologi er den antidemokratisk, menneskefjendsk, racistisk og kvindeundertrykkende.

Læs videre på Liberalisterne.dk

og husk at underskrive en vælgererklæring, så Liberalisterne kan blive opstillingsberettigede til næste valg.

5 Replies to “Islam – en trussel mod friheden”

  1. Nå så må jeg hellere få betalt kontingent igen – havde ellers droppet dem da jeg var overbevist om at de var halalhippier.

  2. Så lige lidt på statsfjernsynet. De kørte en historie om at det var syndt for de to tunesere der havde været med i mordplanerne at de skulle udvises. Den historie blev bragt før historien om de hundredevise af brande påsat af fremmede i København og andre steder.
    Nå ja – jeg burde ikke blive overrasket, men alligevel…..

Lukket for kommentarer.