De store brysters festival

kassandra.jpg

De homoseksuelle i København får alligevel kommunal støtte til årets homofestival, Copenhagen Pride, med tilhørende homoparade.

Berlingske

Jeg forsvarer ofte bøsser i udlandet, men herhjemme er de en 100% integreret del af samfundet. De nasser på skatteyderne, som det er kytume. Hvad med alle andre seksuelle grupper ? Os der kan lide store bryster feks ? Hvorfor har vi ikke en skatteydersponsoreret festival ? Så jeg har emailet Borgmester Pia Allerslev.

Kære Pia,

Jeg læste i Berlingske Tidende at bøsserne har fået skattepenge til at feste for. Jeg kan godt lide store bryster, og jeg kan også lide at feste.

Hermed søger jeg Kultur- og Fritidsforvaltningen i København om 100.000,- kr til at afholde en festival med masser af bare bryster. Allesammen kæmpestore.

mvh Allan

Tak for billedet 🙂

2 Replies to “De store brysters festival”

Lukket for kommentarer.