Ritt Bjerregaards afpresningssamfund

ritt_bjerregaard.jpg

Unge muslimer har lært, at vold betaler sig

Københavns overborgmester Ritt Bjerregaard (S) beskyldes for at være medansvarlig for de seneste nætters vold i flere danske byer. Unge muslimer har nemlig lært den lektie af Ungdomshuset, at det kan betale sig at brænde biler af, lyder det fra flere.

Nyhedsavisen

Landet står i flammer til morgen. Som jeg forudså i tidligere indlæg var det bare et spørgsmål tid inden nye grupper begyndte at bruge afbrændinger for at få fingerene i skatteydernes penge. Hjulpet på vej af DDR bliver der nu afbrændt for millioner i endnu et forsøg på at afpresse skatteborgerne.

Det hele kunne nemt stoppes. Fratag dem deres muligheder for at leve en arbejdsfri tilværelse. Luk for offentlig hjælp, lad dem klare sig selv eller dø af sult. Hvis de skulle bruge 10 timer om dage på at arbejde for at overleve, ville de fleste slet ikke have tid til rende rundt og lave hærværk. Resten skulle bare i fængsel, rigtigt længe…. Problem løst.