De udueliges tyranni

_42636123_denone.jpg

Politiet havde i går registreret 185 brande eller brandforsøg i løbet af et døgn. Samtidig blev flere unge varetægtsfængslet på grund af brandstiftelser. Politiet forventer endnu mere ballade.

Berlingske

Skat jagter sort arbejde på villaveje og chikanerer billister på gule plader, statsansatte p-vagter uddeler 540,- kr i bøde for at holde 9½ meter fra kantstenen, PET overvåger almindelige borgereres email til faster Erna, statens propaganda medie maskineri (Danmarks Radio) udsender afpresningsbreve, rygere jagtes som var de lovløse og statens ansatte truer med landomfattende strejker hvis de ikke får flere skattekroner ned i egne lommer. Politikerne køber deres magt med børnechecks, bistandshjælp, efterløn, handlingsplaner og statslig indblanding i alt andet end det de burde. Regningen betales af et arbejdende mindretal, som presses hårdere og hårdere hele tiden. Det er Danmark.

Uduelige nasserøve bruger HALVDELEN af statens skatteindtægter igennem en urskov af overførselsindkomster og ordninger. Uduelige godhedsapostle tager lange uduelige uddannelser og lever hele liv med at sige ligegyldigt tågesnak. Uduelige indvandrere forhindrer dygtig arbejdssom udenlandsk arbejdskraft i at komme til landet ved at sprede skræk og rædsel for alt udenlandsk. Uduelige skolelærere og pædagoger laver rundkredspædagogik med vores børn istedet for at lære dem at læse og regne, uduelige politikere stjæler vores penge med arme og ben og pisser dem væk på luddovne uduelige nasserøve, der til gengæld stemmer på dem – og uduelige unge besætter huse, brænder skoler (eller truer med at “strejke” fra skolen) uden nævneværdige konsekvenser.

Vi må frigøre os fra de udueliges tyranni. De uduelige skal arbejde, holde deres kæft og forsørge sig selv. Fremfor alt skal de have fingrene op af andres lommer. Dem der ikke opfører sig civiliseret skal i fængsel RIGTIGT længe. Rigtige fængsler UDEN TV, Playstation og bordtennis. 90% af staten skal nedlægges, og kun bruges til sit oprindelige kerneområde. Nemlig at holde lov og orden i samfundet.

Hvor jeg dog foragter uduelige mennesker.

5 Replies to “De udueliges tyranni”

 1. Problemet er kællingeficeringen af Danmark.

  Danmark regeres af kællinger. Af de hængepattede fra Femø sekunderet af deres flæskefede afkom med store fedthjerner og nosser som ærter. De har ophævet ejendomsret ten til fordel for velfærden. De har valgt at gøre kriminelle til ofre, og ofre til kriminelle.

  Min gamle mor var verdens mest belæste og kloge kone. (Jeg slægter hende ikke på.) På sine gamle dage, hvor hverdagens manuelle slid aftog, fik hun tid til at tænke over tingene, og nåede frem til den helt klare konklusion, at kvinderne skulle fratages stemmeretten. De var ganske enkelt ikke egnede til at bestemme uden for hjemmets fire vægge.

  Jeg har det som min mor: Jeg mener, at demokratiet ikke er flertallets ret til at forpeste tilværelsen for mindretallet. Jeg vil gå videre: Jeg vil have økonomisk demokrati: De der betaler skat af penge tjent i det private, får indflydelse efter, hvor meget de betaler. De andre får ingen indflydelse.

  Vi må væk fra de landsskadelige radikale idéer om, at styring af et land er politik og ikke fornuft. Jeg vil have fornuften tilbage, og venstrefløjens tyvagtige fingre op af mine lommer.

  Mvh. Børge.

 2. Vi ville være et stort skridt nærmere virkeliggørelsen af jeres ideer, hvis vi startede med at gøre muslimerne selvforsørgende.
  Så sparede vi ca. 100 mia. årligt, svarende til 20.000 pr. dansker, olding og spædbarn.

  falkeøje

Lukket for kommentarer.