Hvad så, Søren Pind ?

pind.jpg

‘Sagen er meget enkel: Vores retsorden, vores civilisation, vores demokrati er under angreb,’ mener Venstres Søren Pind, der udtrykker forståelse for de danskere, der måtte vælge selvtægt som våben mod de ‘hærgende’.

Avisen.dk: Civilisationens sammenbrud

Jeg har altid haft stor sympati for Søren Pind. Han er en af eneste rigtige liberale i partiet Venstre. Problemet er bare at Venstre ikke længere er noget liberalt parti.

Kære Søren,

Vi er enige på mange område, og jeg vil så gerne tage dig alvorligt – problemet er bare at virker på mig som om du har en duft af levebrødspolitiker, når du stiller op for Venstre og gang på gang lader dig banke på plads af socialisterne i Venstres top.

Kom ind i kampen. Meld dig ud af Venstre, og få dig dit helt eget parti. Liberalisterne mangler en fornuftigt kandidat, du mangler et liberalt parti, og Danmark mangler et parti i folketinget der kan tale frihedens sag.

mvh Allan

Søren Pind blog

5 Replies to “Hvad så, Søren Pind ?”

  1. He – og de konservative er allerede på banen med noget der lyder som et ekko af en af politiets fagforeningsfolk…
    https://www.180grader.dk/nyheder/K-ordf_rer_kritiserer_Pind.php
    Der er dog lidt sandhed i at de bløde politifolk forsøger at agere politisk, men jeg tror der er mange politifolk som er 1000% enige med pinden og som krummer tæer når deres chefer taler om dialog med de søde, venlig unge mennesker, som kaster med brosten og bygger fælder…

    /Nicolai

  2. Det er jo Per Larsens gentagne undskyldninger for de autonomes og nu indvnadrerbøllernes kriminalitet SP omtaler. Stort hip til Pind for at komme med en klar politisk markering, hvor de andre ordførere har leget flyverskjul.

    Ritt Bjerregaard siger i øvrigt ifølge Politiken.dk at ‘uroen’ er samfundets skyld ….

Lukket for kommentarer.