Mere medietvang fra licens gestapo

Regeringens hidtidige modstand mod en frameldingsordning for licensen er måske ved at være en saga blot. I hvert fald har kulturminister Brian Mikkelsen taget initiativ til, at regeringen på et ministermøde her til formiddag har drøftet muligheden for at pålægge danskerne en sådan ordning. Det erfarer 180Grader.dk.

180

Nu kommer det. Danskerne skal rippes for DDR’s inkompetance. Den “borgerlige” regering vrider hjernen for at skaffe flere penge til statens kollektivist propagandister. Jeg betaler ikke en øre, om de så smider mig i spjældet.

Køb din anti-DR t-shirt her
Frameld din licens her

3 Replies to “Mere medietvang fra licens gestapo”

  1. Som jeg har forstået det, så skal alle danskere være tvangsindlagte til at betale licens, indtil de har meldt fra.
    Indtil det system virker, vil der være en masse, der kommer til at betale, indtil deres framelding er accepteret.

    Kravet skal være, at DR skal være betalingskanaler.

    falkeøje

  2. Argh konceptet er jo helt forkert! driv kanalen på markedsvilkår! Staten blander sig helt uden om, også hvad angår støttekroner og almisser. Kan de ikke klare sig, må de jo dreje nøglen om som alle andre virksomheder.

    Og personligt kunne jeg ikke drømme om at betale licens!

Lukket for kommentarer.