Det mest liberale parti i Folketinget

Ny Alliance genopstår, og det bliver med en skærpet liberal profil. “Vi ligger til højre for Venstre,” sagde Anders Samuelsen på partiets pressemøde.

180

Ha ha ha ha… Det var sjovt.. Jeg holder øje med jer..

4 Replies to “Det mest liberale parti i Folketinget”

  1. Tjahh skattemæssigt – hvem er de eneste, som vedkender sig flad skat?. Alle de andre ønsker bare, at rykke lidt på grænsen for, hvornår man skal betale misundelsesskatterne.

  2. NA går ligesom næsten alle partier i folketinget ind for en lavere indkomstskat – men de går ikke ind for et lavere skatte-/udgiftstryk, tværtimod!

  3. Selvom vi kan indrømme mellem os selv, at vi ikke har nogen Ron Paul i folketinget. Så mener jeg godt vi kan graduere, blandt dem vi har derinde. Så der mener jeg da bestemt, at NAs skattepolitik inklusiv finansiering er den bedste til dato derinde. Det er ikke det samme, som at jeg påstår at den er perfekt, og ikke kunne forbedres.

  4. Det er rigtigt at der ikke er noget, LIBERALT parti derinde i dag. Men derfor kan man godt stille dem vi har derinde i dag op, efter hvor meget eller hvor lidt liberale de er?. NA har PT den mest ambitiøse skattepolitik, og den mest acceptable finansieringsmodel. Så kan man selvfølgelig godt spørge, om det siger mest om NA eller de andre.

Lukket for kommentarer.