SF: I er gået forkert!

SF: I er gået forkert!

SF er ikke alene galt afmarcheret – de er simpelthen gået forkert. Hvis de er så fladpandede at de virkelig ønsker et socialistisk folke diktatur og socialisme indført, så er de simpelthen kommet til det forkerte land. De har intet at gøre i Danmark og de vil ikke opnå det de stræber efter.

Jeg har med årene lært mig, at man skal vælge sine kampe med omhu. Så et råd til SF er – ikke venskabeligt men ikke desto mindre dybfølt – at de med fordel kan søge andre græsgange.

Der er – hvilket i sig selv er tragisk – lande i verden som er meget tættere på disse tossers våde drøm. Så hvis ønsket er et socialistisk diktatur – så er potentialet meget, meget større i f.eks Cuba eller i NordKorea. Så herfra en klar opfordring: I må videre – og det kan kun gå for langsomt!

Med vanlig sans for timing har SF igen slået til i forlængelse af Muhammed-krisen version 2.0. Med usvigelig sikkerhed opnår de at få lidt billig PR og tale direkte til danskere, som åbenbart ikke har fået nok af statslig omfordeling og til alle de nasserøve, som tilsyneladende ikke kan få nok af andres penge.

Derfor er min melding til SF og deres tilhængere – herunder åbenbart formanden for SF, som gladelig har løjet på TV midt i en valgkamp for at kunne undskylde højere skatter: Find andre græsgange. Jeres forehavende har intet perspektiv og ingen fremtid i Danmark.

Og til de helt almindelige danskere, som med rette er trætte af SF groteske synspunkter og vanvittige leflen for opinionen: Sådan er vi mange der har det. Jeg er også træt af dem! Lad os derfor sammen sende dem en klar besked: Jeres åndsformørkede idioti har ingen gang på jord, for i længden vil ingen leve i ufrihed, uvidenhed og i jeres patetiske ubehjælpsomhed.

Det siges undertiden at medlemmerne af SF’ere er dem blandt socialister, der er mest cafesmarte. Jeg ved det ikke – jeg er ikke sociolog. Men jeg kan konstatere, at de er rigtig dårligt kørende på alle andre områder. Og det er vel tragedien i det hele: At mennesker der er vokset op i frihed og har fået muligheder, som deres socialistiske forbilleder aldrig ville have kunnet give dem, alligevel ender som tyvagtige fantaster med et had, til dem der forsørger dem.

Og til dem som føler sig tiltrukket af SF, og som nok møder modstand i tilværelsen – nøjagtig som alle andre mennesker møder modstand i tilværelsen: Kom ud af offer-rollen. Kom ud af nassementaliteten. Hav modet til at betjene jer af jeres fornuft. Anerkend kapitalismens historiske overlegenhed, anerkend de produktives myndighed og ligestilling, anerkend fornuft og viden som grundlag for at møde andre mennesker. Så skal det nok gå alt sammen.

Allan –

Inspireret af Villy

One Reply to “SF: I er gået forkert!”

Lukket for kommentarer.