Hodja har løsningen

processor_bd.jpg

Fare for ny boykot af danske varer

Opfordringerne til boykot af danske varer breder sig i Mellemøsten. Arla frygter en gentagelse af krisen i 2006.

epn

Hodja kommer med et rigtigt godt forslag. Hvad med at den civiliserede del af verden lavede et “mad OPEC” ? Eller hvad med et “teknologi OPEC” ? Et “medicin OPEC” ? Et “fly OPEC” ? Et “computer OPEC” ? Man kunne blive ved ! De kan jo næsten ingenting selv i de lande, og er helt afhængige af kapitalisternes knowhow. Alt hvad der får deres verden til at dreje rundt kommer andre steder fra end mellemøsten, undtaget olie.

4 Replies to “Hodja har løsningen”

  1. Netop, de ved ingenting, kan ingenting og vil ingenting, når det gælder at brødføde sig selv.

    falkeøje

  2. Jeg hader OPEC som pesten, men kan godt se det ironiske i, at lade dem smage deres egen medicin.

    Det jeg hader ved OPEC, er at de laver præcist de ting, som private selskaber ville få store bøder og trusler om det ene og andet for. Men når bare kartellerne, er drevet af stater i fællesskab er det pludselig okay at aftale priserne op.

  3. Skip de gale mennesker og sats i stedet for på kineserne,de er ved at få smag for mælkeprodukter,de bliver bl.a højer.Det er kinesernes skyld,at mælkepriserne er gået i vejret.Så mon ikke priserne efterhånden bliver normaliseret herhjemme.Hvis de gale holder sig fra de danske produkter.

Lukket for kommentarer.