Private børnehaver NU !

Pædagogerne nærmer sig konflikt

Forhandlingerne om en overenskomst for landets pædagoger er brudt sammen. »Vi er kommet et skridt nærmere konflikten«, siger deres formand.

Politiken
(Se billedet af en dum kræverøv af en pædagog her)

Vi vil have private børnehaver drevet udenom BUPL, forkælede pædagoger og uduelige politikere. Lav det offentlige tilskud om til et fradrag, og lad os komme igang med det samme. Så afvikler vi fradraget hen ad vejen. De røde svin skal ikke rende rundt sammen med mine børn længere.

8 Replies to “Private børnehaver NU !”

 1. Dette er ikke nyt.

  Da jeg skulle have mine 3 unger i børnehave gik jeg aktivt ind i et arbejde om at oprette en privat børnehave.

  Det lykkedes.

  Da det kom til spørgsmålet om skole gik jeg aktivt ind i et arbejde for at oprette en lokal afdeling af Johannes Skolen ( Rudolf Steinerskolen på Sukkertoppen i Vejle).

  Da det kom til gymnasiet var der ikke andre udveje end Kolding gymnasium.

  Det kan lade sig gøre – og resultaterne blev højt uddannede unger, der hver især har gennemført uddannelser som de fleste unge drømmer om, men kun de få fører igennem.

  Se at komme i omdrejninger med at finde forældrer der har vil være med til at oprette en privat børnehave.

  Tænk endvidere langsigtet.

  For det ER dit barns/børns fundament for en fremtidig uddannelse og virke du
  medvirker til at lægge .

 2. Hvor mange pædagoger findes der, som ikke er medlem af BUPL?. Det er jo lidt omsonst med en privat børnehave, hvis ikke man kan finde folk til den.. 🙁

 3. sikken en lille tro du har på det frie marked.. min børnehave ansætte dygtige og sympatiske mennesker, og giver dem den løn de fortjener – hvis staten ville afskaffe muligheden for at drive den af på skatteydernes regning bliver det ikke noget problem 🙂

 4. Som princip har jeg stor tiltro til det frie marked, men som dansker kender jeg mit fædreland godt nok til at vide, at det har vi ikke herhjemme… 😉

 5. Og du ved iøvrigt lige så godt som jeg, at staten aldrig ville lave sådan nogle ændringer. For det er vigtigere at blive valgt ind igen, end at gøre det de mener er rigtigt.

 6. I er en flok forkælede tosser, der har fået hele herligheden forærende uden at forstå kernen i det hele – nemlig dette at stå sammen og løfte i flok – Jeg har kun medlidenhed og foragt til overs.

  BASTA

Lukket for kommentarer.