Vi er frie mennesker, fri os for våbenlovgivningen

desert_eagle.jpg

Næstformanden for Konservativ Ungdoms landsorganisation, Mikkel Wrang, er administrator i den nyoprettede Facebook-gruppe “Vi er frie mennesker, fri os for våbenlovgivningen”. Retten til at bære våben er det, der adskiller et frit menneske fra en slave, mener gruppens medlemmer.

180

Nemlig. Dejligt at høre sætningen Retten til at bære våben er det, der adskiller et frit menneske fra en slave fra unge mennesker. Flere guldkorn.

“Retten til at eje våben var ganske enkelt forskellen på at være slave og på at være et frit menneske, og det er det stadig. Uden våben ligger dit liv i politikernes hænder og afhænger af, hvor meget DE synes, DIT liv blandt 5,5 mio. andre er værd. Uden våben lever vi på politikernes nåde,” mener gruppen.

Facebook gruppen

5 Replies to “Vi er frie mennesker, fri os for våbenlovgivningen”

 1. At skulle opleve flere tiltaler og domme, som dommen over den københavnske urmager, det er nedværdigende for et frit menneske.

  Det danske folk skal have retten til selvforsvar tilbage.
  Den ret har været frataget danskerne alt for længe.

  falkeøje

 2. Undersøgelser fra USA viser (selvfølgelig), at når folk får lov at forsvare sig, så daler kriminaliteten.

  Som det er nu, er der fx stor sandsynlighed for at ofret sigtes, hvis det forsvarer sig. Også i eget hjem.

  Man kan undre sig over, at politikerne lader hånt i basale menneskerettigheder. Er de mon bange for at befolkningen skal rejse sig?

  Mvh. Børge.

 3. Det er ikke længe siden, der var en fjernsynsreportage fra en mindre amerikansk stat, hvor det var påbudt at være bevæbnet, når man færdedes på offentligt område.
  Den stat var, såvidt jeg husker, helt fri for kriminalitet.

  falkeøje

 4. med den trussel og voldskultur vi i dag har fået glæden af,må man nok erkende,at retten og evnen til at forsvare sig selv og familie er mere aktuel end nogen sinde.Hvis vi stadig skal leve i et frit og åbent samfund og bevare ytringsfriheden,må det enkelte individ kunne forsvare sig selv.Samfundet -politiet vil ikke alene være i stand til at mandsopdække og sikre det behov vi har for at sikre den enkelte.

 5. Princippet lyder jo fint nok, men hvad tyer forbryderne så til, for igen at have overmagten?. Desperate folk, tager desperate skridt.

  Men selvfølgelig skal være være sådan, at man har den fulde ret til at forsvare sig selv, sine nærmeste og sin ejendom. Den sidste mangler vi klart retten til at forsvare i dag.

Lukket for kommentarer.