BZ mælk ?

n5703753000opy.jpg

Solhvervsfonden køber Øllingegaard Mejeri

Det sjællandske mejeri Øllingegaard er blevet opkøbt af Solhvervsfonden, der har til formål at støtte økologiske projekter. Fonden ejer i forvejen en række økologiske landbrug og fødevareproduktioner i blandt andet Polen og Sydamerika samt Søvind Mejeri herhjemme.

Maskinbladet

Mejeriet blev til i et samarbejde med Ainyahita-Fonden, som i dag driver både Øllingegaard Mejeri og Landbrug.

Øllingegaard

Det er dog primært de mere aktivistiske fonde Ainyahita og Solhvervsfonden, som har gjort Knud Foldschack ombejlet i økologiske og andre alternative kredse.

Det er dog ikke offentliggjort, hvorfra Foldschack har pengene til et eventuelt Ungdomshus.

ecoweb

Ainyahita-fonden

Fond, der støtter en række humanitære, sociale og miljømæssige formål, herunder også økologisk dyrkning og sund levevis. Fonden anvender ikke ansøgningsskema og har løbende uddelingstidspunkter.

Øko-info

Ã…hh nej !! Min forhenværende yndlingsmælk er åbenbart viklet ind i de fonde der ville lægge 15 mill. til at BZ’erne kunne få et sted at planlægge deres hærværk, og BZ-advokaten har Knud Foldschack derigennem mulighed for at bruge mine mælkepenge til venstreorienterede aktiviter. Øv.. Ikke flere Øllingegaard produkter til mig.

3 Replies to “BZ mælk ?”

  1. Pyha den mælk kommer slet ikke ind i huset mere! Så vil jeg hellere drikke hippie soya mælk eller helt undvære, og det er meget at indrømme for en inkarneret mælkfan, der snildt kan tømme 2 liter sådan her!

  2. Det bliver sgu da også sværere og sværere – jeg mener; Arla med deres dhimmitude og rædselsfulde opførsel under Muhammedkrisen og nu også deres ansattes ynkelige udtalelser om, at de hellere vil sælge ud af ytringsfrihed og andre friheder, for at beholde deres job… Suk, nogle vatnisser.

Lukket for kommentarer.