Dummer stein

dummerstein.jpg

Dansk kunstudstilling i Berlin lukket efter trusler fra muslimer, der føler sig krænket over en plakat med kabaen, den islamiske centralhelligdom i Mekka…….

….en flok på 20-30 personer, som opførte sig meget truende overfor personalet. De krævede, at plakaten blev taget ned…..

Berlingske
Reuters

Hvad skal man snart sige ? Jeg bliver nødt til at vise alle de billeder der er årsag til at muslimer flipper ud, selv om emnet er begyndt at kede mig. Vi har at gøre med en taberkultur og der er ikke så meget at gøre ved det. Det er sådan over hele verden. Ingen kreativitet, ingen livsglæde, ingen udvikling, ingen empati og ikke en eneste med selvstændige tanker. Hjernedøde slaver af sygelige voldsfantasier, der vil skabe helvede på jorden.

2 Replies to “Dummer stein”

  1. Jeg synes det er typisk og siger alt om mentaliteten. En fantastisk udstilling der udstiller islamisternes “tyndskindethed”

    Hvis der var nogle der skulle flippe ud over den udstilling var det jøderne – flertallet af plakaterne er rigtig grumme mod jøderne…

    men hvem flipper ??!!

  2. Jeg husker hvordan en Israeler reagerede på Irans planer om en kampagne af holocausttegninger, ved selv at lave en kampagne for jøder om at tegne nogen selv. Og derfor vise dem som de stærke, som er bedre til at gøre grin med dem selv end deres fjender. Der kunne de islamistiske klynkehoveder godt lære en del… 😉

Lukket for kommentarer.