Bomberegn over Israel, hvor er mediedækningen ?

islamicjihadmissile.jpg

Dette er dagens nyhed til danskerne om Israel (fra de statsautoriserede kilder):

DDR: 32 dræbt ved israelsk angreb i Gaza

Hvis man vil have ordentlige nyheder må man kikke udenlands. For Israels MODANGREB er et resultat af massive raketangreb på civile områder i Israel foretaget af palæstinensiske terrorister.

Haaretz: 44 rockets hit southern Israel; 2 hurt in Ashkelon strike

Derfor har de røde mediefascister indført en “medielicens” (som i virkeligheden er en medieskat) for at tvinge mediedissidenterne til at støtte de røde danske medier.. Og poste årligt 4 milliarder ind i den kæmpeløgn som DR er. Danskerne får et fordrejet billede af verden (og Danmark) pga manglende dækning af relavante nyheder.

De røde mediefascister har nemlig sympati for palæstinas heltemodige “frihedskæmpere”, selv når de gemmer sig bag kvinder og børn i civile områder.

behind_the_children_.jpg

Vores røde politikere har også sympati for dem. De tvinger i år danskerne til at støtte palæstina med en halv milliard skattekroner. Og danske medier leverer de nyheder der skal få danskerne til at synes det er en god ide at sende deres skattepenge til terrorister. Selv Børsen er med i denne fødekæde af misinformation og her skal jeg forklare hvorfor..

De røde vil have penge til Palæstina > De røde lejesvende regerer over DR (det er veldokumenteret) > I DR har journalister MEGET højere lønninger end andre steder > Derfor vil alle journalister gerne arbejde på DR > Ingen får job på DR uden at være rød > Derfor gælder det om at formidle røde nyheder tidligt i en journalists karriere > Ellers er chancen for et overbetalt job i DR lig nul.

Og hele dette cirkus er betalt af…. dig ! Der er kun en måde at afsluttet denne fødekæde af venstreorienteret manipulation. Luk DR. Afmeld din licens, og udsult dem økonomisk.

4 Replies to “Bomberegn over Israel, hvor er mediedækningen ?”

 1. Det vil desværre ikke nytte meget at afmelde licensen. Så vil man bare ende med at opkræve den over skatten.

  For mig er der en klar sammenhæng mellem liberalsocialisternes store glæde for D(e)R(øde), og de sammes skumle planer for mit lille land.

  Se bare serien om Napoleon. Der er for mig ingen tvivl om, at EU’s kommende kejser Anders bruger serien til at lære at spankulere rigtigt rundt derhjemme. Efter et offentligt kindkys med Sarkozy skal han lige have tungen op i røven på selvsamme, og så bliver lille Anders’es våde drengedrømme til virkelighed. Kejser!

  Næh –? Danskerne elsker løgn og lort, så DR bliver der. Stadig stærkere.

  Mvh. Børge.

 2. Og nu vil DR og TV2 gøre 1. marts til national sørgedag over nedrivningen af ungdomshuset.

 3. Så hvis DR blev lukket, hvilket nyhedsalternativ er der så?. Er du mere tilfreds med TV2, hvor jeg heller ikke hører om grunden til Israels modangreb. Det nævnes ihvertfald kortere og med mindre vægt.

  Er aviserne mere balancerede?. Det kender vi vist svaret på….

  Så hvor er dit balancerede alternativ?. Hvorfor tror du det ville blive anderledes, hvis ikke vi havde DR?. For det tror jeg egentligt ikke det ville. Journalister formidler det budskab de selv står inde for…. 😉

 4. balancerede alternativ !! det lyder som du har set for meget DR. det er da ikke statens opgave at levere balancerede alternativer ? skal staten også give dig alminox for at bringe balance i din mave ?

Lukket for kommentarer.