Statsautoriseret sex

Gæt med og se om du kan finde ud af hvorfor Dansk Kvindesamfunds statsautoriseret sexinspektør har truffet følgende afgørelser og kun har skrevet sextilladelser til den ene situation. Du har her mulighed for at lære kvindepolitisk korrekt seksuel adfærd.

Godkendt
sex186578a.jpg

Ulovligt
sex186578a_3.jpg

Ulovligt
sex186578a_2.jpg

7 Replies to “Statsautoriseret sex”

 1. Og hvordan med alle de forhold, hvor den ene partner yder f.eks. seksuelle ydelser mod en komfortabel livsstil?

 2. iøvrigt.. hvis 2 personer bor sammen, og kun den ene arbejder – er det så ulovligt at de dyrker sex sammen ?

 3. De feminister er sgu langt ude i hampen. Bestem selv over din egen krop, sælg din krop, hvis du ønsker – mig ingen alarm.

  Det kan ikke passe man skal lovgive eller opstille et moralkodeks omkring, hvad der er passende og ikkepassende sex. Feministernes sexmoral kan de stikke skråt op – det ender jo med vi skal have besøg af en sexinspektør i voers hjem, og hvad ville konsekvenserne være, hvis vi brød moralkodekset?

  Personligt vil jeg sælge min krop til min kæreste iaften – og jeg har det helt fint med det, det er mit valg og min krop…længere er den ikke.

 4. Det er direkte plat at sidestille prostitution med slaveri, som feministerne tit gør det. Medmindre vi taler om handlede kvinder, en praksis som de færreste af os naturligvis forsvarer i denne diskussion.

  Almindelige prostituerede kan da lige så godt sige fra, overfor ting de ikke vil deltage i, som alle andre piger.

  Enhver feminist som mener de har mere ret til at bestemme over en kvindes krop end hun slev har er vel dybest set ikke feminister. For feminismen burde handle om at sikre kvindernes rettigheder, ikke at bekæmpe disse?.

Lukket for kommentarer.