Pussywhipped

peter_mygind.jpg

Hvad har Simon Kvamm, Tøger Seidenfaden, Thomas Mygind, Peter Gade, Dennis Kristensen, Harald Børsting og Villy Søvndal tilfælles?

Spørger Benny (ikke ham fra Olsenbanden)

Lad mig gætte ! De er en flok feminazis ? En bande venstreorienterede tyveknægte ? En gang uduelige nitter ?

I mit andet hjemland USA, har de et udemærket udtryk for hvad de har til fælles. De er pussywhipped. En omgang sørgelige flødeboller der har misted overblikket over hvad det vil sige at være mand. En rigtig mand er ikke en savlende skødehund, der bjæffer på kommando og står på bagben ved udsigten til at blive belønnet med et strammere halsbånd. En rigtig mand kunne aldrig drømme om at ringeagte kvinder så meget at de begyndte at lovgive om deres kroppe. En rigtig mand har respekt for individets ret til selv at bestemme hvad de bruger deres krop og liv til.

Peters skamstøtte

One Reply to “Pussywhipped”

Lukket for kommentarer.