Al magt til sexpolitiet !

Christopher Arzrouni ville gerne have fortalt, hvorfor man efter hans mening skal forbyde sexkøb – men trods invitation fik han ikke lov, da Dansk Kvindesamfund så hans begrundelser…..

Dansk Kvindesamfund: Fuldfør denne sætning: Jeg har taget stilling og støtter et forbud mod sexkøb, fordi …

Christopher Arzrouni: “… jeg synes det er forkert, at kvinder kan bestemme over deres egen krop. Kvinder skal ikke kunne bestemme, hvem de går i seng med, og de skal ikke kunne kræve noget af deres sexpartner. Kvinder skal afstå fra at dyrke sex før ægteskabet, udenfor ægteskabet og i klædeskabet.”

Dansk Kvindesamfund: Hvorfor er det vigtigt, at mænd tager stilling?

Christopher Arzrouni: “Det er vigtigt, at du viser, at du er et godt menneske, der støtter magthavernes og smagsdommernes ret til at bestemme over andre mennesker. I princippet kunne magthaverne og smagsdommerne være ligeglade med, hvad du mener, bare du stemmer på dem og lytter til dem. Men nej, du skal også give dem din sjæl, dit inderste, din intimsfære.”

Dansk Kvindesamfund: Hvorfor er det nødvendigt at forbyde køb af sex ved lov?

Christopher Arzrouni: “Hvis ikke Folketinget lovgiver om sagen, kan folk jo bare gøre som de vil, og det ville jo være en katastrofe.”

Dansk Kvindesamfund: Hvad er den vigtigste grund til et forbud?

Christopher Arzrouni: “Det er ganske enkelt. Seksualitet er for farlig til at overlade til folk selv. I de muslimske lande skal kvinder gå med slør. I de vestlige lande skal kvinders og mænds seksualitet reguleres. Al magt til sexpolitiet!”

180grader

Christopher Arzrouni er cool. Jeg kan anbefale bogen Helt uforsvarligt