De levende døde i det postdemokratiske totalsamfund.

nazi_poster44.jpg

…der lægges op til et offentligt udgiftsløft på 1,5 pct. eller knap 7 mia.kr.

“Det er 3 gange så meget som den vækst tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen (S) lagde op til i 2008 i den socialdemokratiske 2010-plan….

…For 7 mia.kr. kunne topskatten lettes med 5 point, og det ville øge arbejdsudbuddet med ca. 8000 personer, fordi det bliver mere attraktivt at arbejde ekstra….

Børsen

…..Siden 1993 er det offentlige forbrug vokset betydeligt mere end de målsætninger, skiftende regeringer har haft. Både under SR-regeringen og under VK-regeringen har der været en budgetoverskridelse på omkring 100 pct. For den samlede periode 1993-2007 har der været et budgetskred på ca. 64 mia.kr…..

Cepos

osv osv osv

Staten er ikke længere en sammenslutning af frie individer der samarbejder om at holde lov og orden, bygge veje, og forsvare sig mod ydre fjender. Staten er krøbet ned i selv den allermindste detajle i vores liv, beslaglægger hovedparten af vores penge og overvåger alt vi foretager os. Staten har udviklet sig til en viruslignende organisme, der kun vokser og vokser indtil den til sidst har kvalt sin vært og efterladt en livløs ørken hvor alle lever af at sjæle fra hinanden.

ebola-virus-cdc.jpg

Demokratiet døde for længe siden, og vi befinder os nu i det postdemokratiske totalsamfund. Kritisk masse for statens størrelse er langt overskredet og der er ingen vej tilbage – staten vil før eller siden konsumere alt af værdi. Flere og flere bliver hvert år afhængige af staten for at kunne overleve og de fordummes gradvist mere og mere af lediggang og statslig propaganda. De få der stadig rummer liv og virkelyst plyndres af horder af velfærdszombier, og efterlades modløse, marginaliserede og smittede.

shaun_of_the_dead_zombies.jpg

Mennesket er en vidunderlig skabning i den naturlige udgave, og livet er en fantastisk rejse igennem oplevelser. Mennesket er skabt til at skabe og leve en aktivt liv, men staten er en dødelig virus der forvandler disse smukke mennesker til ulækre zombier, der kun tænker på at fortære. Det er tragisk og det er ulækkert.

Jeg tænker tit på om det er sund for mig at skrive denne blog. På den ene side har jeg et stort behov for at give mine fustrationer luft og føle at jeg gør modstand. På den anden siden bliver jeg meget fokuseret på den dårligdom som er ved at ødelægge verden, og det er ikke sundt. Jeg prøver at leve et godt liv. Jeg arbejder, forsørger mig selv, mine børn og et par andre efter mere eller mindre frit valg. Det er helt fint. Det er naturligt. Jeg prøver at være et generøst og omsorgsfuldt menneske for mine nærmeste, men alle de zombier der konstant prøver at æde mig, gør det svært. For det meste omgåes jeg kun med ligesindede, og afslutter straks forbindelsen hvis jeg fornemmer at de er ved at blive inficerede med zombie-virus.

n713366791_368441_5498.jpg

Danmark er et smukt land, men alt for mange indbyggere er blevet ulækre zombier.

Nu kommer sommeren snart, og jeg tror jeg vil gemme mig ude på havet sammen med de få resterende raske individer i landet. Jeg kommer kun nødtvunget i land for at leve op til de forpligtigelser jeg frivilligt har taget på mig, og så kan resten af Danmark forsætte med at æde hinanden.

De får mig aldrig levende..

One Reply to “De levende døde i det postdemokratiske totalsamfund.”

  1. Smukt sagt. Jeg ved præcist hvordan du har det, Allan. Jeg overvejer også engang imellem om hvorvidt det er sundt for mig at følge med i politik, for det mest af det jeg læser gør mig så rasende.

Lukket for kommentarer.