Flyt ud på Øllingegaard

n5703753000086_med.jpg

Østre Landsrets afgørelse om, at smide tre christianitter ud af deres bolig, er et problem for retssikkerheden, mener deres advokat Knud Foldschack.

Politiken

BZ-mælkekonge Knud Foldschack fra mejeriet Øllingegaard, synes man skal kunne flytte ind i en ejendom man ikke ejer. Hvad med om vi flyttede ud på Øllingegaard og så hvor længe vi kunne blive boende inden Knud Foldschack ringede efter politiet eller sine røde stormtropper fra Nørrebro ?

2 Replies to “Flyt ud på Øllingegaard”

  1. Lige når det kommer til Christiania, så har jeg intet mod, at de tog statens ejendom. Man kan ikke snakke om privat ejendomsret, når man snakker om staten. At tage ting fra staten er en god idé. Det svære er, hvordan man skal fordele det. Måske først til mølle princippet? 😀

  2. Statens ejendom skal da sælges til højst bydende, og pengene skal returneres til skatteyderne i forhold til hvor meget de betaler i skat. Men OK, jeg forstår godt pointen 😉

Lukket for kommentarer.