Jeg savner Ronald Reagan

ronald-reagan-6234801.jpg

Jeg læste lige denne artikel i Berlingske: Pædagoger har kurs mod strejke og pludselig kom jeg til at tænke på dengang Ronald Reagan ordnede PATCO (Professional Air Traffic Controllers Organization) i USA. De ville holde flytrafikken stille for at presse samfundet til en bedre overenskomst. Han fyrede dem allesammen, og fik alligevel holdt trafikken igang. Nå, men det fik mig til at savne den gamle kriger – som iøvrigt hænger (sammen med Margaret Thatcher) fint indrammer på mit kontor.

3 Replies to “Jeg savner Ronald Reagan”

  1. Lige så meget som jeg har sympati med faggruppers ønske om bedre overenskomstforhold, lige så meget har jeg aldrig brudt mig om når de “tager gidsler” i kampens hede. Ikke alle midler kan retfærdiggøres af målet.

  2. 99.9% af alle kvinder er pædagoger eller har har andet arbejde, der let kan undværes (sexarbejderne undtaget).

    I tilfælde af en strejke kan de passe deres egne børn i stedet for naboens.

    Mvh. Børge.

  3. Argh Børge! Jeg vil ikke overleve en uge som pædagog, synes din kritik af kvinder er lige hård nok.

    Min store beundring af dine kommentarer har fået ridser i lakken.

Lukket for kommentarer.