Sexarbejderne åbner hjemmeside

pressefoto_sexarbejde2.jpg

Alle har en mening om sex. Mange har en mening om prostitution. Nogle vil forbyde købesex (kunderne eller sexarbejderne), fordi de vil sende et moralsk signal, og nogle tror at en kriminalisering vil gavne sexarbejderne. Andre mener, at mere respekt for sexarbejderne og deres forskellighed samt fuld legalisering med faglige rettigheder er den bedste måde at støtte op om sexarbejderne på.

sexarbejde.dk

Fantastisk. Gå gået, piger. I har en ven på skattetryk.dk. Nu gælder kampen at I bliver anerkendt som et almindeligt erhverv.

Støt sexarbejders kamp, køb din sex i aften. Escortguide

Tip 180

3 Replies to “Sexarbejderne åbner hjemmeside”

 1. Der er noget usundt ved billedet ovenfor: Nej – nej ikke de dejlige damer, men det nederste gulvtæppe. Det er af typen heugafelt (stavningen er sikkert ikke korrekt) som man i 70’erne lagde på gulvene i ellers sunde virksomheder for at spare på rengøringen. Skidtet blev ganske enkelt trådt ned i den grove filt, som blev udskiftet, når den var fyldt op.

  Det har forskere senere fundet ud af, var mindre sundt. Jeg vil anbefale den afbildede virksomheds ledelse at få udskiftet tæpperne før feminazisterne får sendt arbejdstilsynet ud for at lukke foretagendet. Det ville være ubærligt.

  Mvh. Børge.

 2. skattetryk.dk
  vi siger TAK, det luner med venner.
  Knuz Zanne

  Til Børge.

  Tak.. Kan kun sige.. fedt med humor.
  Knuz, Zanne

Lukket for kommentarer.