Pensionsforvalter søges

pensionsforvalter_soges.jpg

Berlingske-chef vil have kvindekvoter

Det går ikke hurtigt nok, mener Berlingske Tidenes ansvarhavende redaktør, Lisbeth Knudsen. Kvinderne skal ved lov sikres pladser i private virksomheders bestyrelser.

180

Jeg vil ikke stå tilbage for nogen, og overbyder hermed Lisbeth Knudsen.

Pensionsforvalter søges:

Jobbet: At forvalte min pension og sikre min alderdom.
Din profil: Kvinde, etnisk minoritet, over 80 år og gerne handicappet.
Jobkvalifikationer: Politik korrekt og højtråbende

PS: Til Berlingskes aktionærer.

Jeg beundrer jeres progressive måde at investere på. Det handler ikke om at få den mest kvalificerede til at passe på sine investeringer, men i dagens Danmark handler det om at ansætte dem der råber mest op.

One Reply to “Pensionsforvalter søges”

  1. Selv har jeg aldrig siddet i nogen virksomheds bestyrelse. Jeg blev allerede for mange år siden vaccineret af kolleger, der gjorde det. De kunne fortælle gruopvækkende og grådfremkaldende beretninger om sid- og metal- bestyrelsesmedlemmer.

    Med kvinder i virksomhedernes bestyrelser forsvinder de sidste private virksomheder fra Danmark. Hvis dumhed skal være den kvalifikation, der giver bestyrelsesposter, så er vi alle færdige. Det er nok (nej mere end nok), at de har stemmeret.

    Her må min yndige, dejlige og kloge studiekammerat Suzanne og et par andre kloge piger jeg har truffet i mine 45 år på arbejdsmarkedet undskylde. De ville have været fuldt kvalificerede, men det kvalificerer jo ikke de 99,9 % andre.

    Mvh. Børge.

Lukket for kommentarer.