Kvindernes internationale kampdag

Så blev det 8. marts og det er kvindernes internationale kampdag. Det vil skattetryk.dk gerne fejre med at hylde de kvinder der kæmper i demokratiets frontline. Disse smukke kvinder står i skærende kontrast til den samling af latterlige tumber der flyder rundt i vores hjemlige andedam, mens de kagler om indførelse af sexpoliti og nypuritansk tvang.

Billeder af kæmpende kvinder fra IDF.

One Reply to “Kvindernes internationale kampdag”

  1. En gammel tidligere professionel soldat som jeg, får hjertebanken og tårer i øjnene, når han ser der prægtige piger fra IDF.

    I en ørken, omgivet af krigeriske abeagtige fjender, alene i verden, har de skabt et lille paradis, hvor der før var ørken. Og til trods for daglig krig, hvor de skal forsvare sig mod araberne og disses allierede – europæerne, har de skabt et højteknologisk velfærdssamfund. Rigtig velfærd.

    I Danmark går det stik den anden vej. Selvom alle danskere i forhold til israelerne er født med en sølvske i munden, så er Danmark i total opløsning. I Danmark hersker misundelsen og dens tro følgesvende – idiotien og ondskaben. Ikke en kæft aner hvor pengene kommer fra, og et ekstremt lille mindretal forsørger det store flommefede flertal. Alt de kan, er at bræge på velfærd, uden at de nogensinde har tænkt sig selv at bidrage. Det er en ringe trøst, at de vil få sig en brat opvågnen, før den lange drømmeløse søvn henter dem.

    Tak for en god postering.

    Mvh. Børge.

Lukket for kommentarer.