Villy Søvndal lyver igen

Fra torsdagens Ærligt talt på DR1, hvor Villy Søvndal forsøger at redegøre for sit omskiftelige syn på ytringsfrihed.

Uriasposten

Villy Søvndal var dreng i Vestjylland, da Jens Jørgen Thorsen vakte opsigt med et maleri af Jesus på Birkerød Station, sagde han torsdag i fjernsynet. I virkeligheden var Søvndal dog 31 år gammel, færdiguddannet lærer og bosiddende i Kolding. SF-formanden har tendens til at lade sig rive med af retorikken, mener politisk kommentator Henrik Qvortrup.

180

Nu da Svend Auken er ved at blive gammel har ventrefløjen åbenbart brug for en ny der kan fortælle de løgne i stride strømme. Morten har samlet en lille liste over hvad det er blevet til indtil videre.

2 Replies to “Villy Søvndal lyver igen”

 1. Jeg så udsendelsen på DR. Jeg holdt hele tiden fjernbetjeningen i højre hånd, så jeg kunne afbryde for perversiteterne, når det blev for slemt.

  Det var som at kigge ned i en åben kloak. Fækalier i alle størrelser og farver strømmede forbi. Lorten himself havde intet anstændigt på sinde. Kun skulle han promovere sin syge og perverse religion – socialismen.

  Undervejs forsøgte han at trække Flemming Rose og Fogh med ned i lortet. Det lykkedes ikke. Hvis han før udsendelsen stod i lort til knæene, så havde han det efter udsendelsen lige under næsen. Lort begravet i lort.

  Fremover slukker jeg for den slags. Der er grænser for, hvad mit tv skal udsættes for.

  Mvh. Børge.

 2. På trods af hans hvide løgne ind i mellem, er han stadig den mest konstruktive på hele venstrefløjen, hvis ikke i hele oppositionen. Hvis de værste løgne man kan gribe ham i, er sådanne anekdoteløgne er han vist rimeligt heldigt stillet. Lidt en storm i et glas vand IMO.

  Jeg vil hellere beskæftige mig, med de politiske ting jeg er uenig med ham i. Hvor tingene da står i kø. Skattespørgsmålet som et af de større.

Lukket for kommentarer.