Godaften, det er fra sexpolitiet

l10864888.jpg

Karen Jespersen vil undersøge, om der findes flerkoneri blandt indvandrere i Danmark. Forskere siger, at det forekommer, men i et yderst begrænset omfang….

…… Det er et undertrykkende kvindesyn, som er grundlæggende forskelligt fra vores principper om ligestilling. Derfor må vi undersøge, hvor og hvordan det her foregår, så vi kan sætte en stopper for den diskriminerende praksis, siger Karen Jespersen.

Kristeligt Dagblad via 180

Sexpolitiet er rykket ud igen. Først måtte man ikke tage billeder af sex (porno), så måtte man ikke afregne selv for sex med kontanter, kun med statsamtet som alfons (prostitution) og nu må man heller ikke være sammen med mere end en ad gangen (bigami).

Email til politiet:

Hej,

Jeg vil gerne melde mig selv, da det åbentbart ikke længere er lovligt at have et forhold med 2 kvinder samtidig. Jeg erkender at dyrke sex med 2 kvinder samtidig, og jeg har faktisk ved flere lejligheder taget billeder og givet dem gratis middag.

mvh Allan

5 Replies to “Godaften, det er fra sexpolitiet”

  1. Hvis folk er fjollede nok til at blande staten ind i deres private forhold ved at gifte sig, så det vel fair nok at staten blander sig igen? Hvis hvis staten tilmed får bøvl ud af det under skilsmisse, børneavl og andet godt.

  2. Æææh, Allan. Nu handler det ikke om nogen har sex med flere eller end, men om hvor udbredt bigami er.

    Bigami er strafbart i Danmark.

    Som nævnt skyldes denne sag at er der en irakisk mand, der har to ‘ægtefæller’og hvor kommunen betaler to gange for disse to.

Lukket for kommentarer.