Byg dine egne våben

desert_eagle.jpg

Fik lige denne her i min indbakke, og den skal nok få de røde lamper på statens internet overvågningssystem til at blinke 🙂

Når politikerne forbyder handel med skydevåben, så foregår det naturligvis stadig på det sorte marked. Men som almindeligt fornuftigt menneske har man ikke nødvendigivs lyst til at tage kontakt til rockere eller slige typer, der desværre dominerer markedet. Derfor blev jeg meget glad, da jeg opdagede, at der findes bøger, der viser, hvordan man kan bygge sit skydevåben i garagen i hjemmet af almindeligt tilgængelige materialer. For den der ikke har adgang til våben lever på nåde af dem, der har: Staten og de kriminelle.

Paladin Press udgiver håndbøger om mange nyttige i ting, og i deres Firearms-sektion kan du lære at bygge lige det, du har brug for:

https://www.paladin-press.com/SearchResult.aspx?CategoryID=71

God fornøjelse.

Med venlig hilsen

Facebook: Vi er frie mennesker, fri os fra våbenlovgivningen!

Man kan nok ikke bygge en cool israelsk Desert Eagle. Men ok, mindre kan måske også gøre det.

12 Replies to “Byg dine egne våben”

 1. I stammeområdet mellem Indien og Pakistan håndlaves der kopier af alle skydevåben.
  Det er bare ikke dem alle, der er holdbare.
  Nogle revner og er livsfarlige efter nogen brug.

  falkeøje

 2. Nu er det ikke særligt svært at bygge et våben. Du kan lave en StenGun i ethvert metalsløjdlokale. Problemet er at skaffe ammunition.

 3. Jeg tror, der er har sneget sig en fejl ind i mailen: Det skal vel hedde “Staten og de ANDRE kriminelle”.

  apopov

 4. Iversen
  Sten Guns blev også produceret under krigen i Danmark efter anvisninger fra England.
  Mig bekendt, har der ikke været problemer med disse våbens driftssikkerhed.

  falkeøje

 5. Det kan gøres meget simpelt.

  Et 3/4″ nippelrør, en slutmuffe, en smule simpel skæfte, slagstift (et passende søm) og en lille fjeder til at give slagstiften fart.

  Ammunition er med 3/4 ” rør kaliber 16 haglpatron. Der skal måske files lidt. Den kan være besværlig at lade (kan tage et halvt minut), men man vil kunne forsvare sig selv og sin familie med den. Søren Ryge viste sammen med halvmåneøens Per, hvorledes man laver den. På DR. Til isbjørne.

  Mvh. Børge.

 6. Børge
  Var det den, man anvendte til en form for isbjørnefælde, hvor bjørnen fik et skud i hovedet, når den søgte efter udlagt lokkemad?

  falkeøje

 7. Børge
  Apparatet minder meget om et skydeapparat anvendt til kreaturer.
  Det forbavser mig blot, at der blev anvendt en kal. 16 jagtpatron, for det forekom mig, at vi så, den var blank og metalskinnende, men filmklip går jo hurtigt.

  falkeøje

 8. -> Falkeøje

  På filmen brugte de en kaliber 12 efter hvad jeg kunne se. I anledning af min kommentar målte jeg blot en kaliber 16 efter. Den passede “perfekt” ned i et 3/4″ rør. Røret er et par milimeter for stort, at dømme efter de rørstumper jeg havde på værkstedet. Det ville være et meget lille problem. Jeg tror iøvrigt at en kaliber 12 også ville passe perfekt i de fleste 3/4″ rør. Vandrør har jo ikke særlig snævre tolerencer.

  Mvh.Børge.

Lukket for kommentarer.