Rentefradraget erstattes med alderdomsfradrag

Boligejerne skal ikke regne med, at rentefradraget fortsætter uændret: Det kan komme i spil i den kommende skattereform.

Business

Som den socialdemkratiske tradition foreskriver vil boligejerne blive bedt til kassen. Efterhånden som “generationen der åd deres egne børn” har fået betalt det sidste de skylder i deres boliger, bliver rentefradraget afskaffet og erstattet med et stort alderdomsfradag. Alderdomsfradraget er allerede indført, og nu står rentefradraget for fald.

3 Replies to “Rentefradraget erstattes med alderdomsfradrag”

  1. Rent principielt har jeg intet imod, at man afskaffede rentefradraget. Men det skal naturligvis være en konsekvens af, at man har sat skatten drastisk ned. Som nogen er inde på, så skal skattesystemet jo ikke subsidiere, bestemte måder at bo og leve på. Så målsætningen bør jo være, at man minimerer skatten, og afskaffer fradragene.

Lukket for kommentarer.