5 Replies to “A better place”

 1. Vi er en lille gruppe af negative fascistiske menneskefjendske røvhuller, der siden 68 har ment, at alle verdens ulykker ville have været afværget med færre mennesker på jorden. Vi kunne ikke indse, at det var en menneskeret at bidrage til jordens overbefolkning, og da især når vi påstod, at det var taberne, der fik flest børn.

  Nå – nu er vi knap 7 milliarder mennesker på jorden. Alle prognoser siger at vi er mindst 50 milliarder om 50 år. Hvis vi ikke er det, så er det i hvert fald ikke fordi, det kommunistiske EU og andre ucivilisationer ikke vil det. Så vil det være fordi milliarder af mennesker vil dø af sult og krig.

  For mit eget tilfælde tegner tilværelsen lysere for tiden. Nej – jeg får ikke efterløn, 64 års begunstigelser eller andet. Nej – jeg har et lille landbrug. Nårh hyler svinene på forhånd: ”Så lever du af landbrugsstøtte”. Ja – hvis man kan leve af 6000 kr efter skat om året , men det kan man næppe. Næh fordi hungersnød rykker tættere på hver dag. Allerede nu er der ikke mad nok. Saudierne opgiver at dyrke mad. Der er udbredt misvækst i Kina. Om senest 10 år skal jeg sidde oppe om natten og passe på mine afgrøder. Nåh – så har de danske kællinger sikkert stjålet min jord til den tid, og når deres nye mænd fra Afrika og Asien skal dyrke jorden, så bliver det nok derefter. Pokkers – det så lige så lyst ud. Nå, om ikke andet, så må jeg håbe på at være død af ælde.

  Mvh. Børge.

 2. Allan – du hopper da ikke på det drivhusgas-gas?

  Og hvem skal betale for disse voldsomt dyrere energiløsninger?

  Jeg er enig i, at vi skal blive uafhængige af mellemøstlig olie. Og el-biler er da også interessante – især når de er konkurrencedygtige.

Lukket for kommentarer.