Ansvarsfrit for DR at svindle for 1.7 milliarder skattekroner

plummer-jagtvej69.jpg

Ansvarlige går fri i undersøgelse af DR Byen

De folketingspolitikere, DR-bestyrelsesmedlemmer og byggefolk, der tilsammen har øget prisen for DR Byen fra 3 til 4,7 mia. kr., bliver ikke stillet til ansvar i en revisorundersøgelse af deres gerninger, som snart bliver offentliggjort….

….Problemet skærpes af, at flere centrale personer fra DR og DR Byens projektledelse, som projektdirektør Kjeld Boye-Møller og økonomidirektør Bent Fjord, har nægtet at deltage i undersøgelsen. Nøglepersonernes tavshed kan betyde, at mundtlige advarsler og orienteringer mellem byggeorganisationen, DRs ledelse, bestyrelse og det politiske bagland i Folketinget ikke kommer frem.

De skriftlige beviser er også mangelfulde, for DR kan kun genskabe e-mails mellem nøglefolkene fra den sidste del af kæmpeprojektet fra 1999.

Børsen

Hvorfor sigter man ikke bare de omtalte DR medarbejdere, og lader politiet tage sig af sagen ?