Zentropa og de 300 millioner

zentropa.jpg

Efter Dagbladet Børsen afslørede, at filmselskabet Zentropa ikke overholder regnskabslovgivningen, forlanger politikere fra DF til SF nu en forklaring fra Zentro­pa der med sine 300 mio. statslige støttekroner, er danmarks næstmest statssubsidierede filmselskab.

180

Jeg tror sku jeg vil lave en film på statens regning. Hvem kan lave et manuskript til en dokumentar der handler om det danske skattesystem ?

2 Replies to “Zentropa og de 300 millioner”

  1. De bider af den hånd, der fodrer dem:

    Og igen i 2004, da d’herrer von Trier og Aalbæk Jensen på Valdenmarsdag med hån hængte dannebrog bagvendt op i flagstangen ude på Zentropa Film. Hr von Trier bryder sig nemlig ikke om “Danmark med swastikaen hængende”.

    https://www.respublica.dk/?p=44

  2. “Hvem kan lave et manuskript til en dokumentar der handler om det danske skattesystem ?”

    Det du efterlyser er jo en gyser

Lukket for kommentarer.