DR vil lukke frie medier


Tvangsmedie general Plummer, nu med reklamer..

DR får måske snart mulighed for at sælge reklamebannere på sin hjemmeside. Et flertal af danskerne er ihvertfald parat til at lade DR tjene penge på online-reklamer. Det viser en undersøgelse, som Greens Analyseinstitut har foretaget for Børsen.

epn

Med sine 4 årlige milliarder tvangslicens kroner og sine politiske venner i ryggen , vil DDR nu til at udsulte de medier der fungerer på de frie markedsvilkår. Danskerne er ved (igen) er blive taget ved næsen. Det gigantiske tvangssubventioneret propaganda apparat vil tage brødet ud af munden på markedets frie spillere, indtil de er sultet ind i konkurs. Så har vi også et DDR monopol på netreklamer, og så er friheden på dette område også afskaffet.

Jeg har en personlig bekendt der åbnede en netbutik for nogle år siden som solgte DVD’er og den slags til børn. Det eventyr varede ikke længe, hun blev lukket af statens netbutik for bamser og DVD’er.

Licensgestapo skal ikke sælge bamser eller reklamer.

DE SKAL LUKKES !

One Reply to “DR vil lukke frie medier”

Lukket for kommentarer.