John ser alt

casper-friendly-ghost-1.jpg

Cirka en tredjedel af danskerne tror på spøgelser, horoskoper og clairvoyantes påståede evner til at læse tanker og tale med afdøde, viser Gallup-undersøgelse. Blandt kvinder er andelen markant højere. »Det gør mig skuffet på mit køns vegne,« siger astrofysikeren Anja C. Andersen.

Berlingske

Sørøver Sally gjorde mig lige opmærksom på denne mand.

johnseralt.jpg

John ser alt

John Braad er synsk og hjælper dig med at finde bortkomne ting og forklare mærkelige hændelser. Skriv et brev vedlagt et foto af dig selv til:
John Braad
Hjemmet
Hellerupvej 51
2900 Hellerup

Hjemmet

Hør her søde piger (og John). Så dumme er I ikke, det ved jeg. Hold op med at ævle om forbud, omfordeling, feminisme, spøgelser, horoskoper og clairvoyance. Kom ind i kampen og begyndt at tale med om arbejde, frihed, rationalitet, uafhængighed, ærlighed, retfærdighed og produktivitet – så lover jeg til gengæld at holde op med at drille jer.

One Reply to “John ser alt”

  1. John har du en email jeg kan skrive til?
    Det haster nemlig, og det tager længere tid, med posten end med email.

Lukket for kommentarer.