Skatteyderne køber ny bil til Klamme Klaus

klamme_klaus.jpg

Den radikale teknik- og miljøborgmester i København kan ikke skaffe biobrændsel til sin miljøvenlige Saab, så nu må skatteyderne punge ud til en ny Toyota.

Berlingske

Sig mig, har han ikke undersøgt om han kunne få brændstof inden han købte Saaben ?

Mere svineri med skattekroner her

One Reply to “Skatteyderne køber ny bil til Klamme Klaus”

  1. Klaus Bondam har købt en Saab, med hovedet under armen. Saab er ellers en rigtig “skolelærer” bil og hans eventyr med Saab kostede skatteyderne ca. 200.000 incl. moms. Det er da en afskrivning der vil noget – på 10 måneder. Hvis KB i stedet havde byttet den til en Saab tdi 120 – så havde han fået en bil, som kørte 18,4 kml.
    Prius kører ifølge diverse test ca. det samme. Iøvrigt tankevækkende at det eneste tidspunkt hvor KB har en væsentlig udgift til brændstof – det er december måned. Ã…h ja det er jo julegaverne som skal køres hjem – hvordan beskattes 260 flasker vin mon??

Lukket for kommentarer.