4 Replies to “Kuldegysninger og tømmermænd”

 1. Om det her med at ville hjælpe dem, der ikke vil hjælpe sig selv.

  Jeg mindes en nytårsaften for mange-mange år siden. Vi havde netop fået en datter, så der var ikke plads til de sædvanlige nytårsløjer. I stedet gik vi en tur efter nytårsmåltidet. Ned af Amagerbrogade. Ud for Ølandshus, hvor vi af og til spillede billard, lå der en bylt i rendestenen. Vi kiggede efter, og så, at der var tale om en ældre mand i en tyk overfrakke. Vi ringede efter politiet, og efter en tid stoppede en patruljevogn op ud for bylten. Uden at stå ud af vognen, så den ene betjent, hvad der var tale om, og de kørte videre.

  Det forargede min hustru og jeg meget, så vi fattede staklen i skuldrene, slæbte ham i sikkerhed, og fik ham efter en del besvær, til at sige hvor han ville hen. Hold kæft, hvor var han tung. Og ildelugtende.. Resten af aftenen/natten gik med at slæbe staklen fra det ene mulige druksted mellem Sundholm og Amagerbrogade. Ingen svarede. Totalt udmattede parkerede vi til sidst manden ud for indgangen til Sundholm, og gik udmattede hjem.

  Morale: Hjælp aldrig en, der ikke vil hjælpe sig selv.

  Mvh. Børge.

 2. Hvem scorer kassen på renteforskellen fra USA til Europa? Nogen må gøre det.

  Læste lige at Kina har et overskud på statsfinanserne på 9 billioner norske kroner.

Lukket for kommentarer.