Det er (sæføli’) samfundets skyld. Undskyld !

headupass.jpg

Moderen (til en af drabsmændene) fortæller, at sagen muligvis kunne have været undgået.

– Hvis bare mine børn havde fået den hjælp, vi har bedt om, siger hun.

Licensgestapo

På vegne af skatteyderne vil jeg gerne undskylde overfor drabsmændenes mor. Undskyld at jeg “kun” betaler 80% i skat til alle landets tabere. Undskyld at dommene for vold, mord og hærværk er latterligt små . Undskyld at de røde medier altid tørrer skylden af på andre end gerningsmændene. Undskyld at barnepigesamfundet ikke havde 10 millioner mere til dit klamme afkom. Undskyld at vi ikke kan smide folk i spjældet på livstid. Undskyld at lovlydige skytteborgere snart ikke tør forlade deres bopæl mere efter mørkets frembrud. Undskyld for alle de ting jeg ikke lige kan komme i tanke om, men som sikkert også er min skyld.

Lad os forbyde baseballkøller, avisdrenge og personligt ansvar. Så blir verden sikkert et bedre sted.

3 Replies to “Det er (sæføli’) samfundets skyld. Undskyld !”

 1. Det hele er jo din skyld, Allan!
  Det er også din skyld at der er krig i Israel, at Frank Aaen har travlt med at grave massegrave i Afghanistan, at arrangere DDR-mindesarrangementer med Ole Sohn og resten af kumpanerne fra DKP, og så videre.
  Det hele er din skyld!

  http://www.frihed.wordpress.com

 2. Det er aldrig folks egen skyld.
  Skylden ligger alene hos samfundet.
  Det er da en lettelse at kunne sige sådan, når man ikke selv er i stand til at kunne tænke.

  falkeøje

Lukket for kommentarer.