Oh lort

gcphotos_2004_247a.jpg

Folketingets retsordførere er bekymrede over den udvikling, Berlingske Tidende beskriver i søndagens avis, hvor Rigspolitiet oplyser, at man under urolighederne i februar via aflytninger opdagede, at ledende medlemmer af indvandrer-banden Black Cobra fik standset optøjerne i Greve, Hundige og Kalundborg.

Berlingske

Efter at politikerne har lært befolkningen at vejen til velstand er at stjæle fra naboen, er de nu blevet opmærksomme på en af bivirkningerne.

Nu synger de alle sammen:

Oh lort Oh lort Oh lort… Hvad sker der dog ?… Oh lort..

Men det varer nok et årti eller to før sammenhængen også går op for dem. Danmarks største samling af tåber.

5 Replies to “Oh lort”

 1. Bekymrede retsordførere i Folketinget Kan trygt henvende sig til Tom Behnke (C). Læs blot et lille uddrag af hans pressemeddelse fra hans tid i Fremskridtspartiet:

  “Stribe af forslag på udlændingeområdet

  – Den netop offentliggjorte statistik vedrørende udlændinges kriminalitet er ganske foruroligende, siger Fremskridtspartiets Tom Behnke, men det værste er dog den lemfældige måde at en række af politikere har modtaget de alvorlige signaler på. Fremskridtspartiet har derfor indleveret en hel pakke af forslag på udlændingeområdet, oplyser Fremskridtspartiets retspolitiske ordfører Tom Behnke.

  1. Udvisning af kriminelle udlændinge efter udstået fængselsstraf.

  2. Stop for asyl til udlændinge, der er dødsdømt for terrorvirksomhed.

  3. Ophævelse af udlændinges valgret og valgbarhed ved kommunevalg.

  4. Styrkelse af kravene til opnåelse af dansk statsborgerskab, herunder en kvote for antallet af nye danske statsborgere på 1.000 om året.

  5. Vejledende folkeafstemning om Danmarks udlændingepolitik”.

  Kilde: Fremskridt nr. 11/12-1995

 2. På De Rødes løgnespredningskanal var det glade budskab, at en indvandrerbande stoppede urolighederne. Stoppede!

  Gad vide hvem der startede dem 🙁

  Mvh. Børge.

 3. Minder mig om den historie, jeg fik fra en om da politiet afhørte ham, fordi han blev set hos en lokal hashhandler.

  Han grinede af politiet, og sagde at det værste de kunne gøre ham, var at sende ham i spjældet. Hvilket var ingenting i forhold til, hvis han angav nogen i den branche.

  Jeg er også glad for at optøjerne blev stoppet, og mindre optaget af hvem der gjorde det. Men i det lange løb er det da en åbenlys falliterklæring for ordensmagten, og indirekte for hele vores system.

 4. Når politiet ikke tør at komme ud til almindelige civile borgere på Nørrebro, så sendes der jo et tydeligt signal om fjehed og slaphed. Og at nogle er mere lige end andre, d.v.s hvis man bor i et indvandrer-“tungt” område som Albertslund eller Nørrebro (med 20 og 28 % udlændinge), så har man selv bedt om at blive overfaldet. Politiet, bevæbnet med stave og pistoler og panserkøretøjer tør i hvert fald ikke at blande sig. Man skaber selv sine problemer, og så er det fandme for nemt at pege fingre ad de mørke mennesker.

 5. Sjovt!!! Her “ude” i Kalundborg har vi kendt til det problem længe før end “byer” som Albertslund,
  Hundige og Ishøj osv. …. men ingen lytter til os!!!
  Vågn dog op!!!

Lukket for kommentarer.