Der er noget at kritisere Jeppe Kofod for

jeppe_kofod234.jpg

Kofods “sygdom” kritiseres af Dansk Arbejdsgiverforening

“Det lyder ikke som en sygemelding, der er gangbar på det private arbejdsmarked,” siger ansættelseschef Flemming Dreesen i DA, der mener, at det politiske miljø sender dårlige signaler med alle dets mærkværdige sygemeldinger.

180

Hvis jeg sendte denne email til min arbejdsgiver, var svaret givet på forhånd:

Kære chef,

Jeg er desværre kommet til at kneppe en 15 årig tøs i min kæmpebrandert, og tager lige 14 dages sygefri på den konto. OK ?

mvh Allan

Email fra min arbejdsgiver:

Kære Allan,

Du er fyret !

mvh chefen

Jeppe Kofod kan for min skyld kneppe alle de teenagere han orker, bare han passer sit arbejde næste morgen. Hvis Jeppe Kofod er skyldig i noget, så er det at være en ynkelig mandsling der ikke står fast på sin ret, og en lille svækling af en pjækkerøv der ikke passer de pligter landets vælgere har betroet ham med.