En frisk start

transvestitekkk.jpg

Hun fik en kønsskifteoperation og blev en mand – og nu er han gravid med sin kone….

…havde det ikke været for kunstig befrugtning, kønsskifteoperationen og den deraf følgende “naturlige” forklaring, så havde det jo nok med sikkerhed været løgn….

….Til trods for, at min mave vokser og jeg bærer på et levende menneske, er jeg stadig usikker på den mand jeg er..

fpn

Alle mennesker skal gøre det de synes der er påkrævet for at få et lykkeligt liv. Så længe deres valg ikke påvirker mig, så siger jeg bare “Held og lykke” og ønsker dem et godt liv.

Desværre er det ikke alle der har det sådan, specielt ikke politikere. Nu hvor teknologien åbner mulighed for at ændre på sit køn og for at formere sig på måder ud over det sædvanlige – så er det nærliggende at spørge vores kollektiviske politikere et simpelt spørgsmål.

Hvor går grænsen for hvilke af folks problemer skal løses af skatteyderne ?

Grænsen lader til at forrykke sig hele tiden, og hver gang jeg åbner en avis synes jeg at kunne konstatere at endnu et problemsæt er gjort til kollektivt eje. Politikere vil gerne være super rummelige og bruger gerne af borgernes penge til at manifestere dette faktum.

Borgerne må gerne sprede dårlig arvemasse, kvinder blive mænd, mænd blive kvinder (især), kvinder må afpresse fædre for penge, arbejdsduelige holde arbejdsfri, osv osv osv alt på de andre skatteyderes regning – men vi må ikke (helt frivilligt og for egen regning) betale penge for sex, køre i en ordentlig bil, bestemme over den løn vi har tjent, ryge en smøg på et værtshus, drikke 22 genstande (21 er vist grænsen) eller dyrke sex med en (og slet ikke flere ad gangen) der yngre, selvom de er over den seksuelle lavalder – og hvis vi tager billeder !!! Uha, så er den helt gal….. listen fortsætter (flere ting vil være tilføjet i morgendagens avis.)

Hvor går grænsen for hvad I vil blande mig ind i med love, moral, skatter og statsansatte “voksensittere” ? Hvad er det der gør jer kvalificerede til at lege herrefolk og fortælle mig hvordan jeg skal leve ? Er det jeres vælgere ? En samling åndsamøber og velfærdsslaver, der ruller om på ryggen hver gang de bliver lovet nye “gratis” goder i den statslige livmoder (m/k).

Vi har så meget brug for et nyt parti i Danmark.

One Reply to “En frisk start”

  1. Tag det roligt, Allan.

    Alt sådan noget vil blive reguleret til passende standarder, når Shariaens regler og love erstatter nugældende lovgivning og samfundsnormer.

    Det er kun et spørgsmål om tid og demografi.

Lukket for kommentarer.