Nazipropaganda ? Vurder selv.

S: Wilders-film er nazipropaganda

Socialdemokraternes kulturordfører kalder Wilders film “propagandistisk” og sammenligner den med nazipropaganda.

Berlingske

Socialdemokraternes kulturordführer Mogens Jensen mener at Fitna kan sammenlignes med nazisternes film “Der Ewige Jude”.

Nazisternes film er baseret på propaganda i DR stil, og Fitna består næsten udelukkende af af sammenklip af ting islamister selv har sagt, eller ting der står i koranen. Jeg forstår ikke hvordan de 2 ting kan sammenlignes, men vurder selv.

Der Ewige Jude:

Fitna:

Hvis der findes nogen fascistiske tendenser i samfundet, så leveres de af den socialisternes tanke om at vi alle er en del af sammenhængende organisme. Denne måde at at betragte individet på er netop sammenfaldende for både islamismen, fascismen og socialismen.

Organismetanken

……opstod også ideen om samfundet som en stor organisme. Hver enkelt person udgjorde en del af denne organisme.

Wiki om nazisme

Socialisme, fascisme og islamisme er ideologiske fætre.

6 Replies to “Nazipropaganda ? Vurder selv.”

 1. Kære Allan,
  Jeg har været stolt og fro læser af skattetryk.dk i lang tid nu. Jeg er enig i stort set alt, hvad du skriver og dette er ikke en undtagelse. Jeg går i gymnasiet og min samfundsfagslærer sagde præcis det samme som Mogens Jensen. Min lærer beskrev Fitna, som “noget der burde ignoreres – ren propaganda i hitler-stil”. Det gjorde mig rasende. Min lærer indoktrinerer alle sine hold på socialistisk vis og sørgeligt som det er, er der ikke mange, som siger ham imod.

  Tusind tak til dig, Allen. For dine alt for korrekte blogs og indlæg om DDR og de danske velfærdszombier.

  MVH
  Stolt, liberal dansker,
  Emil

 2. Mogens Jensen kender tilsyneladende S’s historie. For om noget “dansk” parti samarbejde med nazisterne, så var det S.

  Lige fra Staunings “Vi er jo dybest set alle nazister” til sviget over for de tysk-danskere, som S sendte i krig for Hitler, og som de forfulgte, da krigen var forbi.

  Føj for fanden er alt man kan bemærke til S nu om dage. Engang var der tale om et parti, der dog rummede hæderlige politikere som Hedtoft og H C Hansen. I dag er det en hjernedød amoralsk sump.

  Mvh. Børge.

 3. Nazisme er jo bare slang for National-socialisme. Der er forresten rigtig mange der ikke tør at tænke selv og gerne vil have vejledning fra noget der er større end dem selv.

 4. Vi er vist mange, der husker statsminister
  Vilhelm Buhl’s tale, hvor han sagde:
  Den unge mand, der forøver sabotage, handler imod sit fædrelands interesser.

  Christian den Tiende sad ved siden af og nikkede samtykkende.

  Det var også Vilhelm Buhl, der opfordrede den danske ungdom til at melde sig til Frikorps Danmark, og som dømte dem minimum to års fængsel efter hjemkomsten – de der kom hjem.

  Socialdemokraterne burde gå stille med dørene, de har ikke meget at prale af.

  falkeøje

Lukket for kommentarer.