JyllandsPosten – Danmarks Røde Dagblad

jyllandsposten.jpg

Danske medier er blevet mere politiske, konkluderer medieanalytiker efter studierne af tre ugers mediedækning af SFs kursskifte. Jyllands-Posten udråbes til det mest SF-positive medi

Berlingske

Desværre kan man ikke angribe danske medier via ejerne (aktionærerne), for de fleste har nemlig ikke nogen. Men de skal jo allesammen betale deres husleje, medarbejdere, tryksværte osv – så man kan angribe dem på indtægterne.

Jeg vil (igen) starte min egen personlig kampagne, og undgå alle produkter og ydelser der reklameres for i venstreoriensterede medier. Ingen producent skal have del i mine penge så længe en del af markedsføringen går igennem en avis, der støtter Villy Søvndal. Nu må kapitalisterne tone rent flag, og holde op med at gemme sig. Kampen imod socialisterne skal skærpes nu.

One Reply to “JyllandsPosten – Danmarks Røde Dagblad”

  1. De skal jo leve af det på JP. Man skal ikke tro, at der er den mindste moral i pressen. De er medieludere alle til hobe.

    Nu fandt JP så på det her med yttringsfrihed, islam og fanden og hans pumpestok. Nå det ikke længere giver pote, så finder de på noget andet.

    Sådan er det.

    Mvh. Børge.

Lukket for kommentarer.