NA genopstanden fra de døde ?

na2.jpg

Ny Alliance melder ud med klart liberal profil

Anders Samuelsen bliver fra i dag politisk ordfører for Ny Alliance og indleder samtidig et togt mod Venstres vælgere, der skal sikre partiets overlevelse. Det sker med en stribe liberale forslag

Berlingske

…klart liberal profil !!!! Jeg ser frem til at kommentere 🙂

One Reply to “NA genopstanden fra de døde ?”

  1. Artiklen byder da på nogle smagsprøver:

    Når der opstår et råderum i økonomien, så skal halvdelen af pengene blive i borgernes lommer, Anders Foghs vækst i den offentlige sektor må halveres fra den nuværende ene procent til en halv. Det skal være tilladt at åbne private plejehjem, hvor de ældre beboere selv betaler 10-20 procent for opholdet og til gengæld får al den sovs, de må ønske. Eller sundhedsvæsnet:

    »Tag en privat læge, der kan parkere sin bil i opvarmet kælder og få klap på skulderen, når han gør det godt og får mere i løn. I det offentlige kan han sætte sig ind på et dårligt kontor, og begynder han at gøre en ekstra indsats, så er der ballade. Vi er ligeglade med, om det er offentligt eller privat. Vi skal bare have noget for vores penge, det andet er en gammel diskussion fra halvfjerdserne. Dagpengene skal ned på tre år.

Lukket for kommentarer.