Social slagside i parforholdet

Danskerne forelsker sig i højere grad i en partner, der har samme uddannelsesniveau som dem selv, viser undersøgelse. Det har en social slagside, mener forsker.

fpn

Fri mig for alt det bullshit ! Kvinder vil ha’ mænd med penge – det ved enhver med ved sine fulde fem. “Uddannelsesniveau” er bare et andet ord for at manden har nogle penge. Nu mangler vi bare at sexpolitiet også begynder at lovgive om hvem man må gifte sig med – alt med det hellige formål at besjæle dem der arbejder hårdt, for at give til dem der nasser. De kvinder der selv kan tjene penge gider ikke bruge deres surt tjente penge på en fattig mand, men mænd (dumme som vi nu engang er) bruger gerne halvdelen af sin formue på at gifte sig med en lille smuk sinke.

Iøvrigt er det ligegyldigt hvem en mand gifter sig med. Med loven i hånden kan den uuddannede kvinde ud, som ikke ejer en klik, nemlig blive velhavende på at lade sig skille fra den hårdtarbejdende tosse der vil gifte sig med hende. Ludermentaliteten lever og har det godt, de mangler kun at indrømme det.

3 Replies to “Social slagside i parforholdet”

 1. Hvordan er det nu ordsproget lyder?. Lige børn leger bedst?.

  “Iøvrigt er det ligegyldigt hvem en mand gifter sig med. Med loven i hånden kan den uuddannede kvinde ud, som ikke ejer en klik, nemlig blive velhavende på at lade sig skille fra den hårdtarbejdende tosse der vil gifte sig med hende.”

  Ja det er en ulækker lovgivning, der gør den slags tyveri muligt. Men det kan man heldigvis forebygge, med en underskreven aftale i god tid.

 2. hæhæ. Ja, det må være en bitter pille at sluge for de politisk korrekte. Men gudskelov har de INGEN mulighed for statslig indgriben.

  Oder…?

 3. Altså, jeg henviste naturligvis til den lækre, utopiske centralplanlægning – bedst udtrykt således i artiklen:

  “- Her gik vi lige og troede, at kvindernes uddannelsesløft var uden bivirkninger og kunne være med til at mindske den sociale ulighed.”

Lukket for kommentarer.