Hillerøds socialdemokratiske borgmester Kirsten Jensen stjæler 32 mio. kr


Den gemene tyv Kirsten Jensen

Kommune eksproprierer for at score kassen

Hillerød Kommune vil score en forrentning på op mod 1000 procent på at ekspropriere jord, ændre lokalplanen for området og så sælge jorden igen. Familie, der har fået tilbudt næsten 10 gange så meget for jorden, som kommunen nu vil give, føler sig ydmyget…..

…kommunen kunne opnå en fortjeneste på 32 mio. kr. på ustykningen af jorden…

….Hillerøds socialdemokratiske borgmester, Kirsten Jensen, vil ikke kommentere på den pris, som kommunen har tilbudt familien Walbom for deres hus….

180

Politikere er geneme tyveknægte og staten er en kræftsvulst der æder al privat ejendom.

4 Replies to “Hillerøds socialdemokratiske borgmester Kirsten Jensen stjæler 32 mio. kr”

 1. Der var flere sager..
  Der var også en i JP lørdag (tror jeg nok) med en bondemand nede på langeland der fik konfiskeret jord.
  Jeg troede så at det kun var de små fattige randkommuner der gjorde sådan noget…
  BWAAAADDDRRR! ! !!
  Jeg skal brække mig…

 2. Den sag her håber jeg, alle husejere husker ved næste komunalvalg!. Ligegyldidigt hvor meget socaildemokrater folk så ellers er, bør det her være utilgiveligt for enhver i samme båd.

  Bor selv i lejebolig, men er stadig forarget rent principielt.

 3. Hvordan kan man i et land, der skal forestille at være nogenlunde civiliseret, bruge sovjetmetoder som ekspropriation? Det må forbydes! Jeg er også af den mening, at det ikke skal være muligt at ekspropriere, når det drejer sig om infrastruktur, for privat ejendom er og bliver privat ejendom uanset hvad!

  apopov

 4. Helt enig med Apopov, det er noget forbandet svineri at kommunerne kan konfiskere privat ejendom uanset årsagen. Har man et projekt som kræver opkøb af arealer, må man forhandle sig til en pris som er tilfredsstillende for begge parter. Hvis man ikke kan blive enige, må man bygge et andet sted, hvor svært kan det være at fatte?

  Det er jo heller ikke i orden at jeg beslaglægger min nabos bil fordi jeg tilfældigvis har mere brug for bilen den dag, end han selv har. Hvorfor er det så i orden at gøre det bare fordi man er en gruppe af mennesker kaldet en kommune?

Lukket for kommentarer.